Number of the records: 1
Koukolíček, Petr - Author
První vydání - 232 stran : barevné ilustrace, portréty, faksimile ; 22 cm
ISBN 978-80-247-5635-6
Baťha, Martin, - Other Býček, Pavel - Other
molekulární gastronomie příprava jídel
pojednání kuchařské receptyCall number C 365.558 Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky Title statement Molekulární gastronomie : avantgarda na vašem stole / Petr Koukolíček Main entry-name Koukolíček, Petr (Author) Edition statement První vydání Publication Praha : Grada, 2015 Phys.des. 232 stran : barevné ilustrace, portréty, faksimile ; 22 cm ISBN 978-80-247-5635-6 National bibl. num. cnb002770148 Note "Barmanskou část zpracoval Martin Baťha a za avantgardní gastronomii můžeme poděkovat Pavlu Byčkovi"--Zadní obálka. 1000 výt. Internal Bibliographies/Indexes Note Obsahuje bibliografii Another responsib. Baťha, Martin, 1980- (Other)
Býček, Pavel (Other)
Subj. Headings molekulární gastronomie * příprava jídel Form, Genre pojednání * kuchařské recepty Conspect 641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla UDC 641:663/664 , 641.55 , (083.12) , (049) Country Česko Language čeština Ve volném výběru 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky Document kind BOOKS Molekulární gastronomie se stává v poslední době fenoménem a my vám přinášíme unikátní publikaci, která vám pomůže nahlédnout nejen pod pokličku této tajuplné alchymie! Zdroj anotace: Web obalkyknih.czLoading…
Number of the records: 1