Number of the records: 1
Svatek, Martin, 1974- - Author
Vydání první - 191 stran : barevné ilustrace ; 28 cm
ISBN 978-80-249-2854-8
Jiřička, Jaroslav, - Photographer
česká jídla
kuchařské receptyCall number B 55.375 Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Česká kuchyně Title statement Česká kuchyně lehká a elegantní / Martin Svatek ; fotografie Jaroslav Jiřička Main entry-name Svatek, Martin, 1974- (Author) Edition statement Vydání první Publication Praha : Ikar, 2015 Phys.des. 191 stran : barevné ilustrace ; 28 cm ISBN 978-80-249-2854-8 Kč 349.00 National bibl. num. cnb002709637 Note Obsahuje rejstřík Another responsib. Jiřička, Jaroslav, 1957- (Photographer)
Subj. Headings česká jídla Form, Genre kuchařské recepty Conspect 641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla UDC 641.568(437.3) , (083.12) Country Česko Language čeština Ve volném výběru 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Česká kuchyně Document kind BOOKS Šéfkuchař Martin Svatek vařil v New Yorku diplomatům a odvezl si odtud ponaučení, že jednoduchá česká jídla obstojí i na zahraničních talířích. Nyní představuje českou kuchyni v novém kabátku – nabízí všechno, co se dosud naučil, a přidává jako hlavní suroviny lásku k vaření a radost z vydařeného jídla. Milovníci pravé české kuchyně odhalí nekonečné možnosti úprav klasiky, mas na kosti, českých ryb, ale také dezertů. Což takhle dát si panenku v sušené šunce, kachní prsa s ostružinami nebo meruňkové knedlíky s vanilkovým tvarohem. Zdroj anotace: Web obalkyknih.czLoading…
Number of the records: 1