Number of the records: 1
Dušátko, Josef - Author
3. vydání, 1. vydání v nakladatelství CPress - 163 stran, 16 stran obrazových příloh : ilustrace (některé barevné) ; 24 cm
ISBN 978-80-264-0995-3
masitá jídla uzeniny uzení konzervování masa domácí zabijačka
kuchařské receptyCall number C 365.483 Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Masitá jídla Title statement Domácí řeznická kuchařka / Josef Dušátko Main entry-name Dušátko, Josef (Author) Edition statement 3. vydání, 1. vydání v nakladatelství CPress Publication Brno : CPress, 2016 Phys.des. 163 stran, 16 stran obrazových příloh : ilustrace (některé barevné) ; 24 cm ISBN 978-80-264-0995-3 Kč 299.00 National bibl. num. cnb002772506 Note Obálkový podnázev: tradiční recepty z vepřového, hovězího a skopového Subj. Headings masitá jídla * uzeniny * uzení * konzervování masa * domácí zabijačka Form, Genre kuchařské recepty Conspect 641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla UDC 641.55:637.5 , 641.55:637.523 , 637.5.034 , 664.8.035.3 , 637.5.033 , 664.91 , 637.513.11 , (083.12) Country Česko Language čeština Ve volném výběru 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Masitá jídla Document kind BOOKS Uspořádejte klasické zabijačkové hody – ve vlastní kuchyni! Milujete klasické domácí zabijačkové výrobky? Udělejte si je sami! Kniha plná návodů, jak si vyrobit jelita, jitrnice, tlačenky, paštiky, klobásy, párky, salámy, šunky, prejt, ovar a další. Vše zvládnete udělat i v bytě, nepotřebujete vesnický dvorek ani prasátko, stačí pouze nakoupit si suroviny a pustit se do díla. Ale pokud budete chtít, podle této knihy můžete aktivně pomáhat řezníkovi při opravdové zabijačce, protože postupy, jak na to, zde najdete také. Navíc zde naleznete kapitolu, jak si postavit domácí udírnu a návod na uzení domácích výrobků, a také kapitolu s velmi starými zabijačkovými recepty. Tato kniha je novým, aktualizovaným vydáním klasické Řeznické kuchařky autora Josefa Dušátka z roku 1991. Zdroj anotace: Web obalkyknih.czLoading…
Number of the records: 1