Number of the records: 1
Nová aditiva pro zvýšení nutriční hodnoty a prodloužení skladovatelnosti rybího masa
Zajíc, Tomáš, 1985- - Author
1. vydání - 38 stran : ilustrace, tabulky, grafy ; 21 cm
ISBN 978-80-7514-011-1
Edice metodik. Technologická řada ;
Másílko, Jan, - Author Mráz, Jan, - Author Sampels, Sabine, - Author
výživa živočichů krmení ryb krmiva nutriční hodnota potravin rybí maso
rybí svalovina
certifikované metodikyCall number C 365.712 Umístění Title statement Nová aditiva pro zvýšení nutriční hodnoty a prodloužení skladovatelnosti rybího masa / T. Zajíc, J. Másílko, J. Mráz, S. Sampels Main entry-name Zajíc, Tomáš, 1985- (Author) Edition statement 1. vydání Publication Vodňany : Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích, Fakulta rybářství a ochrany vod, 2014 Phys.des. 38 stran : ilustrace, tabulky, grafy ; 21 cm ISBN 978-80-7514-011-1 National bibl. num. cnb002775071 Ser.statement/add.entry Jihočeská univerzita. Fakulta rybářství a ochrany vod. Metodiky. Technologická řada ; 156 Internal Bibliographies/Indexes Note Obsahuje bibliografii Another responsib. Másílko, Jan, 1984- (Author)
Mráz, Jan, 1983 únor 17.- (Author)
Sampels, Sabine, 1975- (Author)
Another responsib. Jihočeská univerzita. Fakulta rybářství a ochrany vod (Publisher)
Subj. Headings rybí svalovina Subj. Headings výživa živočichů * krmení ryb * krmiva * nutriční hodnota potravin * rybí maso Form, Genre certifikované metodiky Conspect 639.2/.6 - Rybářství UDC 591.13 , 639.3.043 , 641.1 , 637.56 , (083.744) Country Česko Language čeština Document kind BOOKS Loading…
Number of the records: 1