Number of the records: 1
Technologie ovoce a zeleniny
book
Kott, Vladimír, 1910- - Author
2. vyd. - Praha : Státní zemědělské nakladatelství, 1964 - 172, [4] s. ; 8°
Rostlinná výroba
Šťastný, Jaroslav, - Author
konzervování ovoce konzervování zeleniny potravinářská technologie
učebnice středních školCall number C 49.140 Umístění Info RETRO-CATALOGUING - SHORT RECORD Title statement Technologie ovoce a zeleniny : učební text pro stř. zeměd. techn. školy oboru zahradnického / autoři: Vladimír Kott a Jaroslav Šťastný Main entry-name Kott, Vladimír, 1910- (Author) Edition statement 2. vyd. Issue data Praha : Státní zemědělské nakladatelství, 1964 (Mír 23) Phys.des. 172, [4] s. ; 8° National bibl. num. cnb000477905 Edition Rostlinná výroba (Státní zemědělské nakladatelství) Note Věcný rejstřík. S fot. a obr. v textu. Obálka: Miroslav Dušek. 1201-3500 výt. Another responsib. Šťastný, Jaroslav, 1926- (Author)
Subj. Headings konzervování ovoce * konzervování zeleniny * potravinářská technologie Form, Genre učebnice středních škol Conspect 664 - Potravinářský průmysl 37.016 - Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice UDC 663/664 , 664.83/.84 , 664.85 , (075.3) Country Česko Language čeština Document kind BOOKS Loading…
Number of the records: 1