Number of the records: 1  

Technologie ovoce a zeleniny

  1. book

    book


     Kott, Vladimír, 1910- - Author
    2. vyd. - Praha : Státní zemědělské nakladatelství, 1964 - 172, [4] s. ; 8°
    Rostlinná výroba
      Šťastný, Jaroslav, - Author
     konzervování ovoce  konzervování zeleniny  potravinářská technologie
     učebnice středních škol
    Call numberC 49.140
    Umístění
    BranchPlaceInfoSignature
    Lidická ( sklad )k vypůjčeníC 49.140   

    InfoRETRO-CATALOGUING - SHORT RECORD
    Title statementTechnologie ovoce a zeleniny : učební text pro stř. zeměd. techn. školy oboru zahradnického / autoři: Vladimír Kott a Jaroslav Šťastný
    Main entry-name Kott, Vladimír, 1910- (Author)
    Edition statement2. vyd.
    Issue dataPraha : Státní zemědělské nakladatelství, 1964 (Mír 23)
    Phys.des.172, [4] s. ; 8°
    National bibl. num.cnb000477905
    Edition Rostlinná výroba (Státní zemědělské nakladatelství)
    NoteVěcný rejstřík. S fot. a obr. v textu. Obálka: Miroslav Dušek. 1201-3500 výt.
    Another responsib. Šťastný, Jaroslav, 1926- (Author)
    Subj. Headings konzervování ovoce * konzervování zeleniny * potravinářská technologie
    Form, Genre učebnice středních škol
    Conspect664 - Potravinářský průmysl
    37.016 - Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice
    UDC 663/664 , 664.83/.84 , 664.85 , (075.3)
    CountryČesko
    Languagečeština
    Document kindBOOKS
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.