Number of the records: 1  

Barva masa a masných výrobků

  1. book

    book


     Zatočil, Oldřich, 1926- - Author
    1. vyd. - Praha : Státní nakladatelství technické literatury, 1964 - 185, [1] s. : [8] s. barev. obr. příl. ; 8°
    Řada potravinářské literatury
      Gilka, Jaroslav - Author
     masné výrobky
    Call numberC 49.993
    Umístění
    BranchPlaceInfoSignature
    Lidická ( sklad )k vypůjčeníC 49.993   

    InfoRETRO-CATALOGUING - SHORT RECORD
    Title statementBarva masa a masných výrobků : určeno techn. pracovníkům v masném prům., laboratorním prac., vet. lékařům, prac. st. inspekce a studujícím na vys. školách / [autoři:] Oldřich Zatočil a Jaroslav Gilka
    Main entry-name Zatočil, Oldřich, 1926- (Author)
    Edition statement1. vyd.
    Issue dataPraha : Státní nakladatelství technické literatury, 1964 (Přerov : Tisk 4)
    Phys.des.185, [1] s. : [8] s. barev. obr. příl. ; 8°
    National bibl. num.cnb000478577
    Edition Řada potravinářské literatury
    Note850 výt.. Věcný rejstřík. Přehl. lit.. S grafy v textu. Vazba: Zbyněk Weinfurter
    Another responsib. Gilka, Jaroslav (Author)
    Subj. Headings masné výrobky
    Conspect637 - Živočišné produkty
    UDC 637.5+664.91/.95
    CountryČesko
    Languagečeština
    Document kindBOOKS
    Dosud nemáme v dostupné světové literatuře souhrnné dílo o problematice barvy masa. Dílčí práce o aplikovaném a obecně biochemickém výzkumu shrnuje a vlastními poznatky doplňuje tato publikace. Probírá barvu nakládaného i syrového masa, tvorbu charakteristického vybarvení tepelně opracovaných výrobků z nakládaného masa, závady v barvě masa, vznikající při technologickém zpracování a skladování hotových výrobků.
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.