Number of the records: 1
158 stran : barevné ilustrace ; 25 cm
ISBN 978-80-87575-49-9
Apetit sezona
jídla
kuchařské receptyCall number C 367.028 Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky Title statement Jaro : svěží jídla ze sezonních surovin Portion of title Svěží jídla ze sezonních surovin Varying form of title Jaro - svěží jídla ze sezonních surovin Publication Praha : Burda Praha, spol. s r.o., [2016] Copyright notice date ©2016 Phys.des. 158 stran : barevné ilustrace ; 25 cm ISBN 978-80-87575-49-9 National bibl. num. cnb002792140 Edition Apetit sezona Note Obsahuje rejstřík Subj. Headings jídla Form, Genre kuchařské recepty Conspect 641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla UDC 641.55 , (083.12) Country Česko Language čeština Ve volném výběru 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky Document kind BOOKS V první ze čtyř plánovaných kuchařek - JARO - najdete recepty na každý den v měsících březnu, dubnu a květnu. V hlavní roli bude zářit sezonní zelenina, jako je baby špenát, chřest, křupavé saláty, plané rostliny... Nebudou chybět ani pokrmy s jehněčím masem, rybami či vejci, anebo dezerty s rebarborou či jahodami. Kromě receptů v knize najdete tipy na pěstování zeleniny a ovoce, pranostiky, pokrmy vztahující se nejrůznějším svátkům a jiným významným dnům (např. špenátovou polévku na Zelený čtvrtek, kopřivovou nádivku na Velikonoce atd.), přehledy sezonních surovin, tipy na nákupy na trhu atd. Zdroj anotace: NK ČRLoading…
Number of the records: 1