Number of the records: 1  

Jaro

  1. View book information on page www.obalkyknih.cz

    book


    158 stran : barevné ilustrace ; 25 cm
    ISBN 978-80-87575-49-9
    Apetit sezona
     jídla
     kuchařské recepty
    Call numberC 367.028
    Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky
    Jaro
    BranchPlaceInfoSignature
    Lidická ( volný výběr ) k vypůjčeníC 367.028   
    Na Sadech - dospělé ( naučná ) k vypůjčeníC 367.028 a   
    Rožnov k vypůjčeníC 367.028 R   

    Title statementJaro : svěží jídla ze sezonních surovin
    Portion of titleSvěží jídla ze sezonních surovin
    Varying form of titleJaro - svěží jídla ze sezonních surovin
    PublicationPraha : Burda Praha, spol. s r.o., [2016]
    Copyright notice date©2016
    Phys.des.158 stran : barevné ilustrace ; 25 cm
    ISBN978-80-87575-49-9
    National bibl. num.cnb002792140
    Edition Apetit sezona
    NoteObsahuje rejstřík
    Subj. Headings jídla
    Form, Genre kuchařské recepty
    Conspect641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    UDC 641.55 , (083.12)
    CountryČesko
    Languagečeština
    Ve volném výběru641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky
    Document kindBOOKS
    Jaro
    V první ze čtyř plánovaných kuchařek - JARO - najdete recepty na každý den v měsících březnu, dubnu a květnu. V hlavní roli bude zářit sezonní zelenina, jako je baby špenát, chřest, křupavé saláty, plané rostliny... Nebudou chybět ani pokrmy s jehněčím masem, rybami či vejci, anebo dezerty s rebarborou či jahodami. Kromě receptů v knize najdete tipy na pěstování zeleniny a ovoce, pranostiky, pokrmy vztahující se nejrůznějším svátkům a jiným významným dnům (např. špenátovou polévku na Zelený čtvrtek, kopřivovou nádivku na Velikonoce atd.), přehledy sezonních surovin, tipy na nákupy na trhu atd. Zdroj anotace: NK ČR
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.