Number of the records: 1  

Mlékařství

  1. View book information on page www.obalkyknih.cz

    book


     Prokš, Josef, 1892-1974 - Author
    1. vyd. - Praha : Státní nakladatelství technické literatury, 1965 - 365, [2] s. ; 8°
    Řada potravinářské literatury
      Kněz, Václav - Author of introduction
     mlékařství
     učebnice vysokých škol
    Call numberC 47.319/2
    Umístění
    BranchPlaceInfoSignature
    Lidická ( sklad )k vypůjčeníC 47.319/2   
    Lidická ( sklad )k vypůjčeníC 47.319/2 v1   

    InfoRETRO-CATALOGUING - SHORT RECORD
    Title statementMlékařství : vysokošk. učebnice : Určeno stud. fak. potrav. technologie Vys. školy chemicko-technologické v Praze, chem. fak. Slov. vys. školy techn. v Bratislavě a Vys. školy zeměd. v Brně. Díl 2 / Josef Prokš ; Předml.: Václav Kněz
    Main entry-name Prokš, Josef, 1892-1974 (Author)
    Edition statement1. vyd.
    Issue dataPraha : Státní nakladatelství technické literatury, 1965 (Mír 1)
    Phys.des.365, [2] s. ; 8°
    National bibl. num.cnb000481375
    Edition Řada potravinářské literatury
    NoteVazba: Vladimír Jánský. 1200 výt.. Jmenný a věcný rejstřík
    Another responsib. Kněz, Václav (Author of introduction)
    Subj. Headings mlékařství
    Form, Genre učebnice vysokých škol
    Conspect637 - Živočišné produkty
    37.016 - Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice
    UDC 637.1/.3 , (075.8)
    CountryČesko
    Languagečeština
    Document kindBOOKS
    Výklady o moderních výrobních postupech mlékárenské technologie. Pojednávají po stránce teoretické i praktické o úpravě a ošetření mléka, o máslařství a sýrařství. Zabývají se nadto také pasterizací a sterilizací a dodržováním hygienických a sanitačních podmínek. Zdroj anotace: NKP
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.