Number of the records: 1
Národní kultura stravování a kulturní difuze
Merhaut, Marek - Author
Vydání první - 150 stran : ilustrace, faksimile ; 21 cm
ISBN 978-80-7552-077-7
gastronomie dějiny gastronomie stravování kuchařství česká jídla jídlo
monografieCall number C 367.779 Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Česká kuchyně Title statement Národní kultura stravování a kulturní difuze / Marek Merhaut Main entry-name Merhaut, Marek (Author) Edition statement Vydání první Publication Praha : Wolters Kluwer, 2016 Phys.des. 150 stran : ilustrace, faksimile ; 21 cm ISBN 978-80-7552-077-7 National bibl. num. cnb002779235 Internal Bibliographies/Indexes Note Obsahuje bibliografii a rejstřík Language note České a anglické resumé Subj. Headings gastronomie - Česko * dějiny gastronomie - Česko * stravování - Česko * kuchařství - Česko * česká jídla * jídlo - kulturní aspekty Form, Genre monografie Conspect 641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla UDC 641/642 , 641/642(091) , 613.2 , 641.568(437.3) , 316.72/.75 , (437.3) , (048.8) Country Česko Language čeština Ve volném výběru 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Česká kuchyně Document kind BOOKS Kniha mapuje vývoj české gastronomie od středověu až po současnost. Zdroj anotace: Web obalkyknih.czLoading…
Number of the records: 1