Number of the records: 1
1. vyd. - Praha : Svojtka & Co., 2008 - 313 s. : barev. il. ; 31 cm
ISBN 978-80-256-0153-2
Boikat, Heidrun - Author
ovoce zelenina ovocná jídla zeleninová jídla kuchařství
příručkyCall number B 55.679 Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky Title statement Ovoce a zelenina : [bible šéfkuchaře / text Heidrun Boikat ... et al.] Varying form of title Bible šéfkuchaře - ovoce a zelenina Edition statement 1. vyd. Issue data Praha : Svojtka & Co., 2008 Phys.des. 313 s. : barev. il. ; 31 cm ISBN 978-80-256-0153-2 National bibl. num. cnb001836345 Note Přeloženo z němčiny. V pub. uveden nesprávný název originálu: Obs und Gemüse. Obsahuje rejstřík Original Obst und Gemüse Another responsib. Boikat, Heidrun (Author)
Subj. Headings ovoce * zelenina * ovocná jídla * zeleninová jídla * kuchařství Form, Genre příručky Conspect 641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla UDC 634.1/.8 , 635.1/.8 , 641.55:634.1/.8 , 641.55:635.1/.8 , 641/642 , (035) Country Česko Language čeština Ve volném výběru 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky Document kind BOOKS Ovoce a zelenina dnes neodmyslitelně patří do zdravé mezinárodní kuchyně. V této rozsáhlé encyklopedické příručce najdete důležité informace o celé řadě nejrůznějších druhů ovoce a zeleniny: o jejich rozšíření, způsobu pěstování, využití v kuchyni a chuťových vlastnostech. Podrobné kapitoly věnované radám pro kuchaře s detailními sériemi fotografií přinášejí cenné náměty pro zpracování a přípravu ovoce a zeleniny. Kniha se zabývá i bylinkami a kořením, které doplňují a zintenzivňují vlastní chuť mnoha potravin. Nabízený přehled představuje důležité bylinky a koření mezinárodní kuchyně a zve nás ke vstupu do pestrého světa vůní a chutí. Zdroj anotace: Web obalkyknih.czLoading…
Number of the records: 1