Number of the records: 1
Průmyslové zpracování jatečné drůbeže
book
Orel, Vítězslav, 1926-2015 - Author
1. vyd. - Praha : SNTL, 1962 - 266 s. : il., [1] příl. ; 8°
Řada potravinářské literatury
drůbež zpracování živočišných produktů jatky
příručkyCall number C 42.064 Umístění Info RETRO-CATALOGUING - SHORT RECORD Title statement Průmyslové zpracování jatečné drůbeže / Vítězslav Orel a kol. Main entry-name Orel, Vítězslav, 1926-2015 (Author) Edition statement 1. vyd. Issue data Praha : SNTL, 1962 (Brno : Tisk 11) Phys.des. 266 s. : il., [1] příl. ; 8° National bibl. num. cnb000614114 Edition Řada potravinářské literatury Note 1200 výt. Internal Bibliographies/Indexes Note Obsahuje bibliografii a rejstřík Users/Intended Audience Note Určeno prac. v drubežářské výrobě potrav. prům., prac. zajišťujícím výrobu drůbežího masa a jako učeb. pomůcka pro mistrovské školy, záv. školy práce a odb. školy s potrav. zaměřením Subj. Headings drůbež * zpracování živočišných produktů * jatky Form, Genre příručky Conspect 637 - Živočišné produkty UDC 637.03 Country Česko Language čeština Document kind BOOKS První souhrnné zpracování rozsáhlé látky drůbežářské technologie. Autoři uvádějí zkušenosti získané v našich nejlepších závodech i poznatky z ostatních zemí. Závěrečné kapitoly se zabývají otázkami hygieny a sanitace na drůbežích jatkách, veterinárním dozorem a čistěním odpadních vod z drůbežích jatek.Loading…
Number of the records: 1