Number of the records: 1  

Průmyslové zpracování jatečné drůbeže

  1. book

    book


     Orel, Vítězslav, 1926-2015 - Author
    1. vyd. - Praha : SNTL, 1962 - 266 s. : il., [1] příl. ; 8°
    Řada potravinářské literatury
     drůbež  zpracování živočišných produktů  jatky
     příručky
    Call numberC 42.064
    Umístění
    BranchPlaceInfoSignature
    Lidická ( sklad )k vypůjčeníC 42.064   

    InfoRETRO-CATALOGUING - SHORT RECORD
    Title statementPrůmyslové zpracování jatečné drůbeže / Vítězslav Orel a kol.
    Main entry-name Orel, Vítězslav, 1926-2015 (Author)
    Edition statement1. vyd.
    Issue dataPraha : SNTL, 1962 (Brno : Tisk 11)
    Phys.des.266 s. : il., [1] příl. ; 8°
    National bibl. num.cnb000614114
    Edition Řada potravinářské literatury
    Note1200 výt.
    Internal Bibliographies/Indexes NoteObsahuje bibliografii a rejstřík
    Users/Intended Audience NoteUrčeno prac. v drubežářské výrobě potrav. prům., prac. zajišťujícím výrobu drůbežího masa a jako učeb. pomůcka pro mistrovské školy, záv. školy práce a odb. školy s potrav. zaměřením
    Subj. Headings drůbež * zpracování živočišných produktů * jatky
    Form, Genre příručky
    Conspect637 - Živočišné produkty
    UDC 637.03
    CountryČesko
    Languagečeština
    Document kindBOOKS
    První souhrnné zpracování rozsáhlé látky drůbežářské technologie. Autoři uvádějí zkušenosti získané v našich nejlepších závodech i poznatky z ostatních zemí. Závěrečné kapitoly se zabývají otázkami hygieny a sanitace na drůbežích jatkách, veterinárním dozorem a čistěním odpadních vod z drůbežích jatek.
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.