Number of the records: 1
Mikrobiologie mlékárenského a tukařského průmyslu
book
Doležálek, Jiří, 1920-1998 - Author
1. vyd. - Praha : Státní nakladatelství technické literatury, 1962 - 545, [2] s. ; 8°
Řada potravinářské literatury
mlékárenský průmysl tukový průmysl potravinářská mikrobiologie
učebnice vysokých školCall number C 42.985 Umístění Info RETRO-CATALOGUING - SHORT RECORD Title statement Mikrobiologie mlékárenského a tukařského průmyslu : vysokošk. učeb. pro studium potravinářské technologie / Jiří Doležálek Main entry-name Doležálek, Jiří, 1920-1998 (Author) Edition statement 1. vyd. Issue data Praha : Státní nakladatelství technické literatury, 1962 (Mír 1) Phys.des. 545, [2] s. ; 8° ISBN Kčs 47,00 National bibl. num. cnb000690342 Edition Řada potravinářské literatury Note 1615 výt. Internal Bibliographies/Indexes Note Obsahuje bibliografii a rejstřík Subj. Headings mlékárenský průmysl * tukový průmysl * potravinářská mikrobiologie Form, Genre učebnice vysokých škol Conspect 637 - Živočišné produkty 37.016 - Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice UDC 579.67 , 664.3+665.1/.3 , 637.1/.3 , (075.8) Country Česko Language čeština Document kind BOOKS Všeobecná část pojednává o mikrobiálních enzymech, biochemických změnách základních součástí mléka, způsobených mikroorganismy, mikrobiologii různých druhů mléka a mléčných výrobků, o chorobách přenášených mlékemamléčnýmivýrobkyna člověka. Do metodické části je zařazen přehled baktérií důležitých v mlékárenském a tukařském průmyslu, určování a popis baktérií, identifikační klíče, mikrobiologická kontrola kontaminačních zdrojů apod.Loading…
Number of the records: 1