Number of the records: 1
Rukověť potravinářské analytiky
Janíček, Gustav, 1911-1995 - Author
1. vyd. - Praha : Státní nakladatelství technické literatury, 1962 - 740, [2] s. : [6] s. fot. příl. ; 8°
Řada potravinářské literatury
Hampl, Bohuš, - Author Šandera, Karel, - Author
analýza potravin potravinářská technologie
učebnice vysokých školCall number C 41.554 Umístění Info RETRO-CATALOGUING - SHORT RECORD Title statement Rukověť potravinářské analytiky : určeno jako vysokošk. učebnice posl. fak. potrav. technologie VŠCHT a techn. zam. v potrav. prům. / [autoři:] Gustav Janíček, Karel Šandera, Bohuš Hampl Main entry-name Janíček, Gustav, 1911-1995 (Author) Edition statement 1. vyd. Issue data Praha : Státní nakladatelství technické literatury, 1962 (Brno : Tisk 11) Phys.des. 740, [2] s. : [6] s. fot. příl. ; 8° National bibl. num. cnb000613653 Edition Řada potravinářské literatury Note Přehledy lit.. Jmenný a věcný rejstřík. S il. v textu. 2200 výt. Another responsib. Hampl, Bohuš, 1899-1975 (Author)
Šandera, Karel, 1903-1959 (Author)
Subj. Headings analýza potravin * potravinářská technologie Form, Genre učebnice vysokých škol Conspect 664 - Potravinářský průmysl 37.016 - Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice UDC 663/664 , 543.6:663/664 , (075.8) Country Česko Language čeština Document kind BOOKS Potravinářský analytik musí ovládat různé metody a postupy: mikroskopické a mikrobiologické zkoumání potravin, metody fyzikální, fyzikálně chemické, obecně chemické, biologické a sérologické, organoleptické posuzování potravin, zjišťovaní cizorodých, zvláště jedovatých látek v potravinách a matematickostatistické zhodnocení výsledků. Rozsah nedovolil podrobnější rozpracování všech kapitol. Speciální postupy a metody nejsou vůbec zahrnuty. Zdroj anotace: Národní knihovna ČRLoading…
Number of the records: 1