Number of the records: 1  

Čokoláda

  1. View book information on page www.obalkyknih.cz

    book


     Tibballs, Kirsten - Author
    255 stran : barevné ilustrace ; 26 cm
    ISBN 978-80-7390-498-2
    Knihy Omega
      Fonfárová, Vladimíra, - Translator
     čokoláda  čokoládové cukrovinky  moučníky
     kuchařské recepty
    Call numberB 55.998
    Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Pečivo
    Čokoláda
    BranchPlaceInfoSignature
    Lidická ( volný výběr ) k vypůjčeníB 55.998   

    Uniform title Chocolate. Česky
    Title statementČokoláda : lahodné recepty rady, jak připravit nejrůznější sušenky, dorty, cukrovinky a dezerty / Kirsten Tibballs ; z anglického originálu Chocolate ... přeložila Vladimíra Fonfárová
    Main entry-name Tibballs, Kirsten (Author)
    PublicationPraha : Dobrovský s.r.o., 2016
    Phys.des.255 stran : barevné ilustrace ; 26 cm
    ISBN978-80-7390-498-2 Kč 499.00
    National bibl. num.cnb002854944
    Edition Knihy Omega (Dobrovský)
    NoteObsahuje rejstřík
    Another responsib. Fonfárová, Vladimíra, 1983- (Translator)
    Subj. Headings čokoláda * čokoládové cukrovinky * moučníky
    Form, Genre kuchařské recepty
    Conspect641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    UDC 663.91 , 663.918.5 , 641.85 , (083.12)
    CountryČesko
    Languagečeština
    Ve volném výběru641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Pečivo
    Document kindBOOKS
    Čokoláda
    Pro všechny, kdo mají rádi čokoládu, jsou tu sladké, netradiční recepty,klasické i současné. Kirsten Tibballs, šéfkuchaři přezdívaná "australská královna čokolády", provozuje školu pro domácí kuchaře, kteří chtějí ovládnout jemné umění čokolády a cukrářství. Její dlouholeté zkušenosti učitelky jí umožnily shromáždit tuto úžasnou sbírku receptů pro všechny, kteří si rádi dají něco sladkého na zub a kteří chtějí ohromit své přátele a rodinu pečlivě připravenými pokrmy z čokolády. Čokoláda je vždy hlavní ingredience každého receptu.Recepty jsou rozdělené do tří kategorií: lehké, středně těžké a obtížné. Kirsten pečlivě krok za krokem popisuje celou přípravu a doprovází ji mnoha fotografiemi, takže budete mít dokonalý přehled o celé přípravě. Zdroj anotace: Web obalkyknih.cz
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.