Number of the records: 1
Turan, Turan T. - Author
224 stran : barevné ilustrace ; 26 cm
ISBN 978-80-7529-191-2
Moravcová, Stanislava, - Translator
konzervování masa nakládání masa sušení potravin uzení
příručky kuchařské recepty obrazové publikaceCall number B 56.000 Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Masitá jídla Uniform title Smoking, curing & drying. Česky Title statement Udíme, nasolujeme, sušíme : průvodce proslulými delikatesami z masa a ryb / Turan T. Turan Main entry-name Turan, Turan T. (Author) Publication [Praha] : Slovart, [2016] Copyright notice date ©2016 Phys.des. 224 stran : barevné ilustrace ; 26 cm ISBN 978-80-7529-191-2 National bibl. num. cnb002841510 Note Z angličtiny přeložila Stanislava Moravcová ml.. Terminologický slovník. Obsahuje rejstřík Another responsib. Moravcová, Stanislava, 1976- (Translator)
Subj. Headings konzervování masa * nakládání masa * sušení potravin * uzení Form, Genre příručky * kuchařské recepty * obrazové publikace Conspect 641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla UDC 641.4:637.5 , 637.5.035 , 641.447 , 664.8.035.3 , (035) , (083.12) , (084.11) Country Česko Language čeština Ve volném výběru 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Masitá jídla Document kind BOOKS Tato kniha vám nabízí všechno, co potřebujete k domácí vlastnoruční výrobě lahůdkových uzených, sušených a nasolených mas a ryb, včetně více než 50 receptů – od uzených sleďů po prosciutto a solené tresky přes lososa uzeného zastudena až po lososa uzeného horkým kouřem. Je plná srozumitelných a jednoduchých návodů na stavbu vlastních jednoduchých udíren a také tipů, jak improvizovat s pomocí venkovního grilu a běžného vybavení domácnosti. Doporučuje rovněž, jaké druhy dřeva volit pro tu kterou potravinu, aby s ní výsledná kouřová příchuť co nejlépe ladila. Samozřejmostí jsou návody krok za krokem, jak nasolovat v láku i nasucho a další, stejně jako odborné rady, jak se zdokonalovat v tomto prastarém řemeslném umění. Dodejte dobrým surovinám přidanou hodnotu tím, že je přírodně ochutíte. Zdroj anotace: Web obalkyknih.czLoading…
Number of the records: 1