Number of the records: 1  

Gastronomie

  1. View book information on page www.obalkyknih.cz

    book


     Fišera, Miroslav - Author
    1. vydání - 285 stran : ilustrace ; 24 cm
    ISBN 978-80-86380-78-0
     gastronomie  hotelnictví  výživa člověka  nápoje  potraviny  bezpečnost potravin
     kolektivní monografie
    Call numberC 371.987
    Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky
    Gastronomie
    BranchPlaceInfoSignature
    Lidická ( volný výběr ) k vypůjčeníC 371.987   
    Lidická ( studovna ) jen prezenčněC 371.987 v1   

    Title statementGastronomie : vybrané kapitoly / Miroslav Fišera a kolektiv autorů
    Main entry-name Fišera, Miroslav (Author)
    Edition statement1. vydání
    PublicationČeský Těšín : 2 Theta, 2016
    Phys.des.285 stran : ilustrace ; 24 cm
    ISBN978-80-86380-78-0
    National bibl. num.cnb002880015
    NoteNa obálce pod názvem: Vysoká škola obchodní a hotelová. 300 výtisků
    Internal Bibliographies/Indexes NoteObsahuje bibliografie
    Language noteČástečně slovenský text, anglické a německé resumé
    Another responsib. Vysoká škola obchodní a hotelová (Publisher)
    Subj. Headings gastronomie * hotelnictví * výživa člověka * nápoje * potraviny * bezpečnost potravin
    Form, Genre kolektivní monografie
    Conspect641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    UDC 641/642 , 640.4 , 613.2 , 641.87 , 613.26/.29 , 614.31:663/664 , (048.8)
    CountryČesko
    Languagečeština ; slovenština
    Ve volném výběru641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky
    Document kindBOOKS
    Gastronomie
    Vývoj, základy a současné trendy v gastronomii. Vhodným způsobem jsou uvedeny vybrané potravinářské komodity, popsány stravovací návyky mladistvých, bezpečnost potravin v gastronomii, způsoby dopravy související s gastronomií, hotelnictvím a cestovním ruchem a nakonec využití statistických metod v gastronomii. Zdroj anotace: Krajská knihovna Františka Bartoše ve Zlíně, příspěvková organizace
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.