Number of the records: 1
Gastronomie
Fišera, Miroslav - Author
1. vydání - 285 stran : ilustrace ; 24 cm
ISBN 978-80-86380-78-0
gastronomie hotelnictví výživa člověka nápoje potraviny bezpečnost potravin
kolektivní monografieCall number C 371.987 Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky Title statement Gastronomie : vybrané kapitoly / Miroslav Fišera a kolektiv autorů Main entry-name Fišera, Miroslav (Author) Edition statement 1. vydání Publication Český Těšín : 2 Theta, 2016 Phys.des. 285 stran : ilustrace ; 24 cm ISBN 978-80-86380-78-0 National bibl. num. cnb002880015 Note Na obálce pod názvem: Vysoká škola obchodní a hotelová. 300 výtisků Internal Bibliographies/Indexes Note Obsahuje bibliografie Language note Částečně slovenský text, anglické a německé resumé Another responsib. Vysoká škola obchodní a hotelová (Publisher)
Subj. Headings gastronomie * hotelnictví * výživa člověka * nápoje * potraviny * bezpečnost potravin Form, Genre kolektivní monografie Conspect 641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla UDC 641/642 , 640.4 , 613.2 , 641.87 , 613.26/.29 , 614.31:663/664 , (048.8) Country Česko Language čeština ; slovenština Ve volném výběru 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky Document kind BOOKS Vývoj, základy a současné trendy v gastronomii. Vhodným způsobem jsou uvedeny vybrané potravinářské komodity, popsány stravovací návyky mladistvých, bezpečnost potravin v gastronomii, způsoby dopravy související s gastronomií, hotelnictvím a cestovním ruchem a nakonec využití statistických metod v gastronomii. Zdroj anotace: Krajská knihovna Františka Bartoše ve Zlíně, příspěvková organizaceLoading…
Number of the records: 1