Number of the records: 1
Sander, Jette - Author
Vydání první - 126 stran : barevné ilustrace ; 27 cm
ISBN 978-80-249-2976-7
Kaczmarczyk, Iris - Photographer Rada, Rudolf - Translator
předkrmy dezerty
kuchařské receptyCall number B 56.320 Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky Uniform title Crème brulée & Panna cotta. Česky Title statement Crème brûlée a panna cotta : svěží i hřejivé / Jette Sanderová ; fotografie Iris Kaczmarczyková ; z německého originálu Crème brulée & Panna cotta ... přeložil Rudolf Rada Main entry-name Sander, Jette (Author) Edition statement Vydání první Publication Praha : Ikar, 2016 Phys.des. 126 stran : barevné ilustrace ; 27 cm ISBN 978-80-249-2976-7 National bibl. num. cnb002735687 Another responsib. Kaczmarczyk, Iris (Photographer)
Rada, Rudolf (Translator)
Subj. Headings předkrmy * dezerty Form, Genre kuchařské recepty Conspect 641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla UDC 641.822 , 641.85 , (083.12) Country Česko Language čeština Ve volném výběru 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky Document kind BOOKS Ať již preferujete creme brulée, dezert, který celosvětově proslavil film Amélie z Montmartru, nebo jemnou smetanovou panna cottu, tato kniha s více než 50 recepty vám přináší mnoho slaných i sladkých variací pro přípravu rafinovaného dezertu či slaného pohoštění. Zdroj anotace: Web obalkyknih.czLoading…
Number of the records: 1