Number of the records: 1  

Brambory

  1. View book information on page www.obalkyknih.cz

    book


    [Praha] : Slovart, c2009 - 256 s. : barev. il. ; 21 cm
    ISBN 978-80-7391-304-5
     bramborová jídla
     kuchařské recepty
    Call numberC 372.013
    Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky
    Brambory
    BranchPlaceInfoSignature
    Lidická ( volný výběr ) k vypůjčeníC 372.013   

    Title statementBrambory : [jednoduché recepty pro každého]
    Issue data[Praha] : Slovart, c2009
    Phys.des.256 s. : barev. il. ; 21 cm
    ISBN978-80-7391-304-5
    National bibl. num.cnb002128374
    NotePřeloženo z angličtiny. Obsahuje rejstřík
    OriginalGreatest ever potato
    Subj. Headings bramborová jídla
    Form, Genre kuchařské recepty
    Conspect641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    UDC 641.55:635.21 , (083.12)
    CountryČesko
    Languagečeština
    Ve volném výběru641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky
    Document kindBOOKS
    Brambory
    Brambory jsou jednou z nejuniverzálnějších potravin - můžete je vařit, opékat, smažit, péct… Tato kuchařka vám pomůže objevit mnoho nových vynikajících jídel pro každou příležitost. Brambory se uplatní v zeleninových i masových polévkách, salátech a předkrmech, jako příloha k hlavnímu jídlu, ale i jako samostatný pokrm, například v podobě koláčů s masovou nebo se zeleninovou náplní či bramboráčků s lososem. Brambory vám určitě zachutnají také zapečené nebo připravené na pánvičce se zeleninou, rybami, plody moře či masem. Postupy jsou vysvětlené krok za krokem a doplněné barevnými fotografiemi jednotlivých fází i hotových jídel. Zdroj anotace: Web obalkyknih.cz
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.