Number of the records: 1
Kohoutová, Lucie - Author
236 stran : barevné ilustrace ; 25 cm
ISBN 978-80-7322-199-7
česká jídla regionální jídla národní jídla
Šumava (pohoří : oblast)
kuchařské receptyCall number C 372.378 Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Česká kuchyně Údaje o názvu Recepty ze šumavské vesnice : kuchařka čtvero ročních období pro tradiční vaření a chvilky s povídáním o Šumavě / Lucie Kohoutová Záhlaví-jméno Kohoutová, Lucie (Autor) Nakladatel České Budějovice : Dona, 2017 Fyz.popis 236 stran : barevné ilustrace ; 25 cm ISBN 978-80-7322-199-7 Číslo nár. bibl. cnb002896941 Poznámky o skryté bibliografii a rejstřících Obsahuje bibliografii Předmět.hesla česká jídla * regionální jídla - Česko * národní jídla - Česko * Šumava (pohoří : oblast) Forma, žánr kuchařské recepty Konspekt 641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla MDT 641.568(437.3) , 641.568-027.541 , 641.568 , (437.31-13) , (083.12) Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština Ve volném výběru 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Česká kuchyně Druh dok. KNIHY Odkazy (1) - ČLÁNKY Autorka je řadí podle ročních období od jara do zimy, vzhledem k dostupnosti surovin, nevynechává ani vaření o svátcích, jako jsou Vánoce, Velikonoce, masopust. Kniha je doplněna povídáním o Šumavě a lidových zvycích, pověstmi a tajemnými příběhy, text doplňuje spousta fotografií nejen jídel, ale i krásné šumavské krajiny. Kuchařka vznikla na základě autorčiných webových stránek, které se těší velké návštěvnosti a oblibě čtenářů a přímo vyzařuje autorčinu lásku k Šumavě, k její historii i současnosti. Zdroj anotace: NK ČRLoading…
Number of the records: 1