Number of the records: 1  

Základy hospodárnosti mlékárenského průmyslu

  1. book

    book


     Sties, Bohumil - Author
    1. vyd. - Praha : SNTL, 1958 - 130, [1] s. ; 8°
    Řada potravinářské literatury
      Vrbský, Jiří - Author   Šulc, Miroslav - Author
     mlékařství  ekonomická efektivnost
     příručky
    Call numberC 31.672
    Umístění
    BranchPlaceInfoSignature
    Lidická ( sklad )k vypůjčeníC 31.672   

    InfoRETRO-CATALOGUING - SHORT RECORD
    Title statementZáklady hospodárnosti mlékárenského průmyslu : určeno všem pracovníkům mlékárenského prům. / [autoři:] Bohumil Sties, Miroslav Šulc, Jiří Vrbský ; předmluva: Josef Bergr
    Main entry-name Sties, Bohumil (Author)
    Edition statement1. vyd.
    Issue dataPraha : SNTL, 1958 (Práce)
    Phys.des.130, [1] s. ; 8°
    National bibl. num.cnb000512327
    Edition Řada potravinářské literatury
    NoteVyd. MPPV. S grafy v textu. 2200 výt.
    Another responsib. Vrbský, Jiří (Author)
    Šulc, Miroslav (Author)
    Subj. Headings mlékařství * ekonomická efektivnost
    Form, Genre příručky
    Conspect637 - Živočišné produkty
    UDC 330.13 , 637.1/.3 , (035)
    CountryČesko
    Languagečeština
    Document kindBOOKS
    Brožura vysvětluje organisaci mlékárenské výroby a podrobně rozebírá zejména příčiny ztrát na jednotlivých úsecích výroby i způsoby jejich odstraňování.
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.