Number of the records: 1  

Vejce de luxe

  1. View book information on page www.obalkyknih.cz

    book


     O'Reilly, Lucy - Author
    171 stran : barevné ilustrace ; 22 cm
    ISBN 978-80-7529-313-8
      Hagger, Louise - Photographer   Eisenmannová, Dagmar, - Translator
     vaječná jídla
     kuchařské recepty
    Call numberC 373.608
    Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky
    Vejce de luxe
    BranchPlaceInfoSignature
    Lidická ( volný výběr ) k vypůjčeníC 373.608   

    Title statementVejce de luxe : více než 70 receptů na vynikající pokrmy s vejci / recepty Lucy O'Reillyová ; fotografie Louise Haggerová
    Main entry-name O'Reilly, Lucy (Author)
    PublicationPraha : Slovart, [2017]
    Copyright notice date©2017
    Phys.des.171 stran : barevné ilustrace ; 22 cm
    ISBN978-80-7529-313-8
    National bibl. num.cnb002928567
    NotePřeklad z angličtiny Dagmar Eisenmannová. Obsahuje rejstřík
    Another responsib. Hagger, Louise (Photographer)
    Eisenmannová, Dagmar, 1954- (Translator)
    Subj. Headings vaječná jídla
    Form, Genre kuchařské recepty
    Conspect641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    UDC 641.55:637.4 , (083.12)
    CountryČesko
    Languagečeština
    Ve volném výběru641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky
    Document kindBOOKS
    Vejce de luxe
    Kuchařka nabízí více než 70 receptů na celý den a z celého světa, u kterých je podstatnou surovinou vejce.Vejce se dnes považuje za superpotravinu - chutnou, výživnou, dostupnou a s bonusem balení v přírodním obalu. Jeho neutrální chuť poslouží jako ideální pozadí pro celou paletu přísad, jak slaných, tak i sladkých. Připravte si třeba čínská čajová vejce, mexickou quesadillu, francouzský lyonský salát, řeckou polévku avgolemono, skotská smažená vejce, známé kedgeree i méně známou šukšaku nebo slavný dezert eton mess a citronový lemon curd... Zdroj anotace: Městská knihovna v Praze
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.