Number of the records: 1
O'Reilly, Lucy - Author
171 stran : barevné ilustrace ; 22 cm
ISBN 978-80-7529-313-8
Hagger, Louise - Photographer Eisenmannová, Dagmar, - Translator
vaječná jídla
kuchařské receptyCall number C 373.608 Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky Title statement Vejce de luxe : více než 70 receptů na vynikající pokrmy s vejci / recepty Lucy O'Reillyová ; fotografie Louise Haggerová Main entry-name O'Reilly, Lucy (Author) Publication Praha : Slovart, [2017] Copyright notice date ©2017 Phys.des. 171 stran : barevné ilustrace ; 22 cm ISBN 978-80-7529-313-8 National bibl. num. cnb002928567 Note Překlad z angličtiny Dagmar Eisenmannová. Obsahuje rejstřík Another responsib. Hagger, Louise (Photographer)
Eisenmannová, Dagmar, 1954- (Translator)
Subj. Headings vaječná jídla Form, Genre kuchařské recepty Conspect 641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla UDC 641.55:637.4 , (083.12) Country Česko Language čeština Ve volném výběru 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky Document kind BOOKS Kuchařka nabízí více než 70 receptů na celý den a z celého světa, u kterých je podstatnou surovinou vejce.Vejce se dnes považuje za superpotravinu - chutnou, výživnou, dostupnou a s bonusem balení v přírodním obalu. Jeho neutrální chuť poslouží jako ideální pozadí pro celou paletu přísad, jak slaných, tak i sladkých. Připravte si třeba čínská čajová vejce, mexickou quesadillu, francouzský lyonský salát, řeckou polévku avgolemono, skotská smažená vejce, známé kedgeree i méně známou šukšaku nebo slavný dezert eton mess a citronový lemon curd... Zdroj anotace: Městská knihovna v PrazeLoading…
Number of the records: 1