Number of the records: 1
168 stran : barevné ilustrace, mapy ; 25 cm
ISBN 978-80-87575-81-9
Apetit na cestách. Evropa
evropská jídla
kuchařské receptyCall number C 373.828 Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky Title statement Restaurant Evropa, aneb, Gurmánský výlet napříč starým kontinentem Portion of title Gurmánský výlet napříč starým kontinentem Publication Praha : Burda Praha, spol. s r.o., 2017 Phys.des. 168 stran : barevné ilustrace, mapy ; 25 cm ISBN 978-80-87575-81-9 National bibl. num. cnb002933930 Edition Apetit na cestách Note Obsahuje rejstřík Subj. Headings evropská jídla Form, Genre kuchařské recepty Conspect 641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla UDC 641.568(4) , (083.12) Country Česko Language čeština Ve volném výběru 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky Document kind BOOKS Kniha je rozdělena do šesti kapitol podle jednotlivých částí Evropy – najdete v ní recepty ze staré dobré Anglie (roastbeef, fish and chips, typicky anglickou snídani), ale i skotská vejce nebo irský hrnec. Kapitola Pod jižním sluncem nabídnce to nejlepší z Itálie, Španělska a Portugalska, jedna celá kapitola je věnována balkánské nebo skandinávské kuchyni. Do kuchařky jsme zařadili i největší francouzské hity (lotrinský koláč, galetky, hovězí po burgundsku), , ale také recepty na belgické wafle nebo švýcarské fondue. Oblíbené pokrmy maďarské, slovenské a rakouské kuchyně pak najdete v kapitole c. a k. nostalgie. Zdroj anotace: Krajská knihovna Františka Bartoše ve ZlíněLoading…
Number of the records: 1