Number of the records: 1
Stravování v závodních jídelnách
book
Sommer, Petr - Editor
1. vyd. - Praha : Práce, 1955 - 342, [1] s. : [8] s. obr. příl. ; 8°
Klimentová, Maryna, - Editor
společné stravování stravovací zařízení hygiena stravovacích služeb
příručkyCall number C 29.294 Umístění Info RETRO-CATALOGUING - SHORT RECORD Title statement Stravování v závodních jídelnách : učební a provozní pomůcka pro zaměstnance závodních jídelen a pro všechny pracovníky v závodním stravování / Za red. Petra Sommera a Maryny Klimentové vyprac. Jiřina Jarešová, Maryna Klimentová, Jaroslava Kvášová, Anton Nestával, Petr Sommer a Božena Šmoková ; Zdravotnické úv. stati vyprac. Josef Mašek, Karel Halačka ; Snímky: Eva Kašparová Main entry-name Sommer, Petr (Editor) Edition statement 1. vyd. Issue data Praha : Práce, 1955 Phys.des. 342, [1] s. : [8] s. obr. příl. ; 8° National bibl. num. cnb000720196 Note 5300 výt.. Seznam norem Another responsib. Klimentová, Maryna, 1905-1987 (Editor)
Subj. Headings společné stravování * stravovací zařízení * hygiena stravovacích služeb Form, Genre příručky Conspect 640.4 - Hotelnictví. Stravování UDC 613/614:640.4/.5 , 640.4/.5 , (035) Country Česko Language čeština Document kind BOOKS Jednotlivé kapitoly knihy podávají přehled zdravotnických zásad výživy a společného stravování, seznamují se základními technologickými postupy při kuchařské úpravě potravin a pojednávají o uchovávání hotových pokrmů ve výdeji. Základní část příručky tvoří ukázky jídelních sestav a jídelních lístků a dále normy pro výrobu běžných pokrmů, doplněné cenami jednotlivých potravin a údaji o výživné hodnotě jedné porce hotového pokrmu.Loading…
Number of the records: 1