Number of the records: 1  

Stravování v závodních jídelnách

  1. book

    book


     Sommer, Petr - Editor
    1. vyd. - Praha : Práce, 1955 - 342, [1] s. : [8] s. obr. příl. ; 8°
      Klimentová, Maryna, - Editor
     společné stravování  stravovací zařízení  hygiena stravovacích služeb
     příručky
    Call numberC 29.294
    Umístění
    BranchPlaceInfoSignature
    Lidická ( sklad )k vypůjčeníC 29.294   

    InfoRETRO-CATALOGUING - SHORT RECORD
    Title statementStravování v závodních jídelnách : učební a provozní pomůcka pro zaměstnance závodních jídelen a pro všechny pracovníky v závodním stravování / Za red. Petra Sommera a Maryny Klimentové vyprac. Jiřina Jarešová, Maryna Klimentová, Jaroslava Kvášová, Anton Nestával, Petr Sommer a Božena Šmoková ; Zdravotnické úv. stati vyprac. Josef Mašek, Karel Halačka ; Snímky: Eva Kašparová
    Main entry-name Sommer, Petr (Editor)
    Edition statement1. vyd.
    Issue dataPraha : Práce, 1955
    Phys.des.342, [1] s. : [8] s. obr. příl. ; 8°
    National bibl. num.cnb000720196
    Note5300 výt.. Seznam norem
    Another responsib. Klimentová, Maryna, 1905-1987 (Editor)
    Subj. Headings společné stravování * stravovací zařízení * hygiena stravovacích služeb
    Form, Genre příručky
    Conspect640.4 - Hotelnictví. Stravování
    UDC 613/614:640.4/.5 , 640.4/.5 , (035)
    CountryČesko
    Languagečeština
    Document kindBOOKS
    Jednotlivé kapitoly knihy podávají přehled zdravotnických zásad výživy a společného stravování, seznamují se základními technologickými postupy při kuchařské úpravě potravin a pojednávají o uchovávání hotových pokrmů ve výdeji. Základní část příručky tvoří ukázky jídelních sestav a jídelních lístků a dále normy pro výrobu běžných pokrmů, doplněné cenami jednotlivých potravin a údaji o výživné hodnotě jedné porce hotového pokrmu.
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.