Number of the records: 1  

Rychlé večeře

  1. View book information on page www.obalkyknih.cz

    book


     Schinharl, Cornelia - Author
    České vydání první - 62 stran : barevné ilustrace ; 20 cm
    ISBN 978-80-7236-934-8
    Jak na to
      Schütz, Anke, - Translator   Habartová, Hana - Translator
     rychlá jídla  večeře
     kuchařské recepty
    Call numberC 374.425
    Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky
    Rychlé večeře
    BranchPlaceInfoSignature
    Lidická ( volný výběr ) k vypůjčeníC 374.425   

    Uniform title Express Abendessen. Česky
    Title statementRychlé večeře / autorka: Cornelia Schinharl ; fotografie: Anke Schütz
    Main entry-name Schinharl, Cornelia (Author)
    Edition statementČeské vydání první
    PublicationPraha : Jan Vašut, 2017
    Phys.des.62 stran : barevné ilustrace ; 20 cm
    ISBN978-80-7236-934-8 Kč 149.00
    National bibl. num.cnb002944742
    Edition Jak na to (Jan Vašut)
    NoteObálkový podnázev: bleskové rande na talíři. Z němčiny přeložila Hana Habartová. Obsahuje rejstřík
    Another responsib. Schütz, Anke, 1963- (Translator)
    Habartová, Hana (Translator)
    Subj. Headings rychlá jídla * večeře
    Form, Genre kuchařské recepty
    Conspect641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    UDC 642.16 , 641.552 , (083.12)
    CountryČesko
    Languagečeština
    Ve volném výběru641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky
    Document kindBOOKS
    Rychlé večeře
    Recepty v této knize jsou hotové a připravené k servírování za méně než 30 minut nebo jsou za tuto dobu připravené a pak se již samy bez dalších starostí pečou v troubě.To je základní předpoklad pro to, aby si všichni pochutnali a nepřekvapila vás ani nečekaná návštěva. Použijete-li ty správné suroviny a dobré kuchyňské pomocníky, během chvilky si pochutnáte na lehkých salátech, různých těstovinách, ale i na dobrém mase a rybách, křupavé pizze nebo šťavnaté omeletě. Abyste měli jídlo uvařené opravdu rychle, najdete zde i pár nejlepších triků a tipů, jak ušetřit ještě trochu času během přípravy i vaření. Často jsou to totiž maličkosti, které z "normální" večeře udělají tu rychlou. Zdroj anotace: Městská knihovna v Praze
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.