Number of the records: 1  

Kulinárium

  1. View book information on page www.obalkyknih.cz

    book


     Pohlreich, Zdeněk, 1957- - Author
    Vydání první - 267 stran : barevné ilustrace, portréty ; 26 cm
    ISBN 978-80-906893-0-5
      Blecha, Josef, - Illustrator
     příprava jídel  jídla
     příručky  kuchařské recepty
    Call numberC 375.248
    Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky
    Kulinárium
    BranchPlaceInfoSignature
    Lidická ( volný výběr ) k vypůjčeníC 375.248   
    Rožnov k vypůjčeníC 375.248 R   

    Title statementKulinárium / Pohlreich
    Main entry-name Pohlreich, Zdeněk, 1957- (Author)
    Edition statementVydání první
    PublicationPraha : Sevruga, 2017
    Phys.des.267 stran : barevné ilustrace, portréty ; 26 cm
    ISBN978-80-906893-0-5
    National bibl. num.cnb002928692
    Note"Ilustrace a karikatury Zdeňka Pohlreicha: Josef Blecha"--Tiráž
    Another responsib. Blecha, Josef, 1952- (Illustrator)
    Subj. Headings příprava jídel * jídla
    Form, Genre příručky * kuchařské recepty
    Conspect641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    UDC 641.55 , (035) , (083.12)
    CountryČesko
    Languagečeština
    Ve volném výběru641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky
    Document kindBOOKS
    Kulinárium
    V této kuchařce Zdeněk Pohlreich přehledně vysvětluje všechny metody tepelných úprav a demonstruje je na nápaditých receptech, které bezpečně zaujmou.Chcete být kuchaři, kteří nejen umějí dobře vařit, ale hlavně vědí, co se v jejich pánvi nebo hrnci děje, a umějí si poradit za všech okolností? Šéfkuchař Zdeněk Pohlreich vás taji kuchařských metod s nadhledem provede. Jakmile je totiž zvládnete, bude ve vaší kuchyni lehkost, komfort a více prostoru pro kreativitu a dokonalé provedení pokrmu. Kulinárium obsahuje 17 metodik, 100 receptů s lákavými fotografiemi jídel a osobité ilustrace od Josefa Blechy a Lukáše Hudce. Zdroj anotace: Městská knihovna v Praze
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.