Number of the records: 1
Laboratoriumsbuch für den Lebensmittelchemiker
book
Beythien, Adolf, 1867-1949 - Author
7. Aufl. - Dresden : Steinkopff, 1957 - 723 s., [3] l. obr. příl.
Diemair, Willibald, - Author
potravinářská chemie
příručkyCall number C 28.401 Umístění Info RETRO-CATALOGUING - SHORT RECORD Title statement Laboratoriumsbuch für den Lebensmittelchemiker / Adolf Beythien ; neu bearbeitet von W. Diemair ...[et al.] Main entry-name Beythien, Adolf, 1867-1949 (Author) Edition statement 7. Aufl. Issue data Dresden : Steinkopff, 1957 Phys.des. 723 s., [3] l. obr. příl. Another responsib. Diemair, Willibald, 1899-1991 (Author)
Subj. Headings potravinářská chemie Form, Genre příručky Conspect 663 - Průmysl nápojů. Kvasný průmysl. Průmysl pochutin UDC 663/664:54 , (035) Country Německo Language němčina Document kind BOOKS Loading…
Number of the records: 1