Number of the records: 1  

Zelenina a luštěniny

  1. View book information on page www.obalkyknih.cz

    book


     Vaněk, Roman, 1969 leden 11.- - Author
    První vydání - 95 stran : barevné ilustrace ; 31 cm
    ISBN 978-80-87737-31-6
    Jednoduše & dokonale
      Vaňková, Jana - Author   Bílek, Pavel - Photographer   Novák, Tomáš - Photographer
     zeleninová jídla  luštěninová jídla
     kuchařské recepty
    Call numberB 56.855
    Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Zeleninová jídla
    Zelenina a luštěniny
    BranchPlaceInfoSignature
    Lidická ( volný výběr ) vypůjčeno (do 16.09.2024)B 56.855   

    Title statementZelenina a luštěniny / Roman Vaněk, Jana Vaňková ; fotografie: Pavel Bílek, Tomáš Novák
    Spine TitleJednoduše & dokonale - zelenina a luštěniny
    Main entry-name Vaněk, Roman, 1969 leden 11.- (Author)
    Edition statementPrvní vydání
    PublicationPraha : Prakul Production, s.r.o., 2018
    Phys.des.95 stran : barevné ilustrace ; 31 cm
    ISBN978-80-87737-31-6
    National bibl. num.cnb002965652
    Edition Jednoduše & dokonale
    NoteNa obálce nad názvem: Pražský kulinářský institut
    Another responsib. Vaňková, Jana (Author)
    Bílek, Pavel (Photographer)
    Novák, Tomáš (Photographer)
    Another responsib. Pražský kulinářský institut (Publisher)
    Subj. Headings zeleninová jídla * luštěninová jídla
    Form, Genre kuchařské recepty
    Conspect641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    UDC 641.55:635.1/.8 , 641.55:635.65 , (083.12)
    CountryČesko
    Languagečeština
    Ve volném výběru641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Zeleninová jídla
    Document kindBOOKS
    Zelenina a luštěniny
    Fotografická publikace kuchařských receptů na přípravu jednoduchých a chutných jídel ze zeleniny a luštěnin.Saláty, polévky, předkrmy, hlavní jídla. Názorné pracovní postupy přípravy. Další kniha Romana Vaňka a týmu českých šéfkuchařů z Pražského kulinářského institutu. Zdroj anotace: Městská knihovna v Praze
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.