Number of the records: 1
Enns, Anton - Author
1. vydání - 93 stran : barevné ilustrace ; 24 cm
ISBN 978-80-264-1998-3
Buchczik, Nadja, - Author - Photographer Nakládalová, Eva - Translator
chilli kuchyňské přísady jídla
kuchařské receptyCall number C 381.481 Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky Uniform title Red hot chili kitchen. Česky Title statement Red hot chilli kuchařka : kultovní pokrmy, pestré svačinky, dipy a dobroty : od mírných až po ohnivé / Anton Enns, Nadja Buchcziková ; překlad: Eva Nakládalová Main entry-name Enns, Anton (Author) Edition statement 1. vydání Publication V Brně : CPress, 2018 Phys.des. 93 stran : barevné ilustrace ; 24 cm ISBN 978-80-264-1998-3 Kč 299,00 National bibl. num. cnb003009520 Note Přeloženo z němčiny. Fotografie Nadja Buchcziková. Obsahuje rejstřík Another responsib. Buchczik, Nadja, 1985- (Author) (Photographer)
Nakládalová, Eva (Translator)
Subj. Headings chilli * kuchyňské přísady * jídla Form, Genre kuchařské recepty Conspect 641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla UDC 641.885 , 641.88 , 641.55 , (083.12) Country Česko Language čeština Ve volném výběru 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky Document kind BOOKS Chilli koření dává pokrmům říz, to vám potvrdí každý správný milovník ostrých jídel. Chcete-li si ale pálivé tóny v jídle jaksepatří vychutnat, měli byste vědět, jak s pálivými papričkami správně nakládat – jak je vybírat, s čím je kombinovat, jak s nimi vařit a jak si je dopřávat. Tato knížka vám nabídne také pořádnou nálož receptů, kde se chilli perfektně snoubí s ostatními chutěmi. Budete ho pak moci zakomponovat do všech druhů pokrmů – od polévek, přes dipy a chutná hlavní jídla až až po dezerty. Zdroj anotace: Krajská knihovna Františka Bartoše ve ZlíněLoading…
Number of the records: 1