Number of the records: 1  

Jednoduše & dokonale

  1. View book information on page www.obalkyknih.cz

    book


     Vaněk, Roman, 1969 leden 11.- - Author
    První vydání - 95 stran : ilustrace (převážně barevné) ; 31 cm
    ISBN 978-80-87737-35-4
    Jednoduše & dokonale
      Vaňková, Jana - Author   Bílek, Pavel - Photographer   Novák, Tomáš - Photographer
     masitá jídla
     kuchařské recepty
    Call numberB 57.394
    Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Masitá jídla
    Jednoduše & dokonale
    BranchPlaceInfoSignature
    Lidická ( volný výběr ) k vypůjčeníB 57.394   

    Title statementJednoduše & dokonale. Maso / Roman Vaněk, Jana Vaňková ; fotografie: Pavel Bílek, Tomáš Novák
    Portion of titleMaso
    Main entry-name Vaněk, Roman, 1969 leden 11.- (Author)
    Edition statementPrvní vydání
    PublicationPraha : Prakul Production, 2018
    Phys.des.95 stran : ilustrace (převážně barevné) ; 31 cm
    ISBN978-80-87737-35-4
    National bibl. num.cnb003027252
    Edition Jednoduše & dokonale
    NoteNa obálce nad názvem: Pražský kulinářský institut. Obsahuje rejstřík
    Another responsib. Vaňková, Jana (Author)
    Bílek, Pavel (Photographer)
    Novák, Tomáš (Photographer)
    Another responsib. Pražský kulinářský institut (Publisher)
    Subj. Headings masitá jídla
    Form, Genre kuchařské recepty
    Conspect641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    UDC 641.55:637.5 , (083.12)
    CountryČesko
    Languagečeština
    Ve volném výběru641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Masitá jídla
    Document kindBOOKS
    Jednoduše & dokonale
    Autor kuchařských bestsellerů Roman Vaněk vydává dlouho očekávanou kuchařku Jednoduše & dokonale – MASO. Jako vždy spolu s Vaňkem na této publikaci pracovala jeho manželka Jana a tým předních českých šéfkuchařů, kteří jsou zároveň lektory Pražského kulinářského institutu. V edici Jednoduše & dokonale tato 3. kniha v pořadí skvěle doplní předchozí kuřecí a zeleninovou kuchařku, které patří mezi nejprodávanější tituly na trhu. Hlavní roli v knize hrají tentokrát vepřové a hovězí maso. Recepty jsou podrobně popsány osvědčeným způsobem „krok za krokem“ tak, aby i zdánlivě „složitý“ pokrm uvařil i absolutní začátečník. Svou jednoduchostí a použitím běžně dostupných surovin zaujme kniha každého milovníka dobrého jídla za rozumnou cenu a zároveň svým tradičním formátem a typickým vzhledem doplní kolekci „bílé řady“ Vaňkových kuchařek mnoha kulinářským sběratelům. Zdroj anotace: Krajská knihovna Františka Bartoše ve Zlíně
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.