Number of the records: 1  

Základy cukrovarnictví


  1. 1. vyd. - Praha : Státní nakladatelství technické literatury, 1967 - 479 s. : il., grafy, tab. ; 8°
    Řada potravinářské literatury
      Bretschneider, Rudolf, - Author
     cukrovarnictví  technologie
     učebnice vysokých škol
    Call numberC 23.164/4
    Umístění
    Základy cukrovarnictví
    BranchPlaceInfoSignature
    Lidická ( sklad )k vypůjčeníC 23.164/4   

    InfoRETRO-CATALOGUING - SHORT RECORD
    Title statementZáklady cukrovarnictví : IV. díl, Výroba rafinovaného cukru / Rudolf Bretschneider ... [et al.]
    Portion of titleVýroba rafinovaného cukru
    Edition statement1. vyd.
    Issue dataPraha : Státní nakladatelství technické literatury, 1967 (Mír 1)
    Phys.des.479 s. : il., grafy, tab. ; 8°
    National bibl. num.cnb000422366
    Edition Řada potravinářské literatury
    Note1700 výt.. 1. a 2. díl naps. Miroslava Drachovská-Šimanová, 3. díl naps. Karel Číž
    Internal Bibliographies/Indexes NoteObsahuje bibliografii a rejstřík
    Another responsib. Bretschneider, Rudolf, 1913-1985 (Author)
    Subj. Headings cukrovarnictví * technologie
    Form, Genre učebnice vysokých škol
    Conspect664 - Potravinářský průmysl
    37.016 - Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice
    UDC 001.126-029:6 , 664.1 , (075.8)
    CountryČesko
    Languagečeština
    Document kindBOOKS
    Základy cukrovarnictví
    Na rozdíl od předchozích svazků věnují autoři mimořádnou pozornost i některým teoretickým otázkám. Zabývají se chemií a fyzikální chemií při rafinaci cukru, výrobou rafinovaného cukru, rafinaci třtinové suroviny, rafinérskými výrobními výpočty a vodním hospodářstvím v rafinerii. Aplikují mezinárodní cukrovarnickou symboliku a navazují na naše vlastní tradice. Výrobou rafinovaného cukru je uzavřena čtyřsvazková práce o cukrovarnické technologii. Zdroj anotace: Národní knihovna ČR
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.