Number of the records: 1
Základy cukrovarnictví
1. vyd. - Praha : Státní nakladatelství technické literatury, 1967 - 479 s. : il., grafy, tab. ; 8°
Řada potravinářské literatury
Bretschneider, Rudolf, - Author
cukrovarnictví technologie
učebnice vysokých školCall number C 23.164/4 Umístění Info RETRO-CATALOGUING - SHORT RECORD Title statement Základy cukrovarnictví : IV. díl, Výroba rafinovaného cukru / Rudolf Bretschneider ... [et al.] Portion of title Výroba rafinovaného cukru Edition statement 1. vyd. Issue data Praha : Státní nakladatelství technické literatury, 1967 (Mír 1) Phys.des. 479 s. : il., grafy, tab. ; 8° National bibl. num. cnb000422366 Edition Řada potravinářské literatury Note 1700 výt.. 1. a 2. díl naps. Miroslava Drachovská-Šimanová, 3. díl naps. Karel Číž Internal Bibliographies/Indexes Note Obsahuje bibliografii a rejstřík Another responsib. Bretschneider, Rudolf, 1913-1985 (Author)
Subj. Headings cukrovarnictví * technologie Form, Genre učebnice vysokých škol Conspect 664 - Potravinářský průmysl 37.016 - Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice UDC 001.126-029:6 , 664.1 , (075.8) Country Česko Language čeština Document kind BOOKS Na rozdíl od předchozích svazků věnují autoři mimořádnou pozornost i některým teoretickým otázkám. Zabývají se chemií a fyzikální chemií při rafinaci cukru, výrobou rafinovaného cukru, rafinaci třtinové suroviny, rafinérskými výrobními výpočty a vodním hospodářstvím v rafinerii. Aplikují mezinárodní cukrovarnickou symboliku a navazují na naše vlastní tradice. Výrobou rafinovaného cukru je uzavřena čtyřsvazková práce o cukrovarnické technologii. Zdroj anotace: Národní knihovna ČRLoading…
Number of the records: 1