Number of the records: 1  

Nejbarevnější Mexiko

  1. View book information on page www.obalkyknih.cz

    book


     Rundusová, Kamila Kamu, 1990- - Author
    1. vydání - 303 stran : barevné ilustrace, portréty ; 28 cm
    ISBN 978-80-270-4825-0
    Nejbarevnější edice
     mexická jídla  gastronomie
     Mexiko
     kuchařské recepty  pojednání  fotografické publikace
    Call numberB 57.625
    Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky
    Nejbarevnější Mexiko
    BranchPlaceInfoSignature
    Lidická ( volný výběr ) k vypůjčeníB 57.625   
    Na Sadech - dospělé ( naučná ) vypůjčeno (do 04.12.2024)B 57.625 a   

    Title statementNejbarevnější Mexiko / Kamu
    Main entry-name Rundusová, Kamila Kamu, 1990- (Author)
    Edition statement1. vydání
    PublicationPraha : Kamila Rundusová, 2017
    Phys.des.303 stran : barevné ilustrace, portréty ; 28 cm
    ISBN978-80-270-4825-0
    National bibl. num.cnb003039013
    Edition Nejbarevnější edice
    NoteNázev z obálky. Celé jméno autorky: Kamila Kamu Rundusová. "Vydává Kamila Rundusová za veliké podpory svého týmu, rodiny a přátel."--Tiráž
    Subj. Headings mexická jídla * gastronomie - Mexiko * Mexiko - reálie
    Form, Genre kuchařské recepty * pojednání * fotografické publikace
    Conspect641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    UDC 641/642 , 641.56(=1:721/727) , 913(721/727) , (721/727) , (083.12) , (049) , (084.12)
    CountryČesko
    Languagečeština
    Ve volném výběru641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky
    Document kindBOOKS
    Nejbarevnější Mexiko
    Pohled na mexickou gastronomii a historii, kuchařské recepty na přípravu tradičních pokrmů, autentické fotografie.Fotografická publikace představuje chuťově výrazná jídla z dostupných surovin, snadná na přípravu. Každý tradiční mexický recept obsahuje originální veganskou verzi. Kniha podle osmidílného televizního pořadu Kamu v Mexiku. Zdroj anotace: Městská knihovna v Praze
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.