Number of the records: 1  

Přehled pekařství

  1. book

    book


     Matějovský, Karel - Author
    1. vyd. - Praha : Práce, 1955 - 148 s. : il. ; 8°
    Knižnice Odborového svazu zaměstnanců v potravinářském průmyslu ;
    Call numberC 21.304/1
    Umístění
    BranchPlaceInfoSignature
    Lidická ( sklad )k vypůjčeníC 21.304/1   

    InfoRETRO-CATALOGUING - SHORT RECORD
    Title statementPřehled pekařství. Díl 1, Suroviny / Karel Matějovský ; předml. Josef Duchek
    Portion of titleSuroviny
    Main entry-name Matějovský, Karel (Author)
    Edition statement1. vyd.
    Issue dataPraha : Práce, 1955
    Phys.des.148 s. : il. ; 8°
    National bibl. num.cnb000720114
    Edition Knižnice Odborového svazu zaměstnanců v potravinářském průmyslu ; 5
    NoteObsahuje rejstřík. 2250 výt.. Pozn.. Slovníček cizích výrazů
    UDC 40CNB
    CountryČesko
    Languagečeština
    Document kindBOOKS
    První svazek příručky pojednává o obilovinách a o mlýnském zpracování obilí a zabývá se moukou z hlediska chemického složení. Probírá jednotlivé pekařské suroviny, věnuje pozornost skladování mouky a poučuje o významu analytických hodnot, které jsou výsledkem různých metod pro výzkum vlastností mouky.
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.