Number of the records: 1  

Domácí špajzka

  1. View book information on page www.obalkyknih.cz

    book


     Procházková, Kamila - Author
    1. vydání - 307 stran : barevné ilustrace ; 23 cm
    ISBN 978-80-264-2698-1
     konzervování potravin
     příručky
    Call numberC 390.805
    Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Zavařování
    Domácí špajzka
    BranchPlaceInfoSignature
    Lidická ( volný výběr ) k vypůjčeníC 390.805   

    Title statementDomácí špajzka / Kamila Procházková
    Portion of titleSto receptů na uchovávání ovoce, zeleniny, hub a bylinek
    Main entry-name Procházková, Kamila (Author)
    Edition statement1. vydání
    PublicationBrno : CPress, 2019
    Phys.des.307 stran : barevné ilustrace ; 23 cm
    ISBN978-80-264-2698-1 Kč 399.00
    National bibl. num.cnb003148701
    NoteObálkový podnázev: 100 receptů na uchovávání ovoce, zeleniny, hub a bylinek
    Subj. Headings konzervování potravin
    Form, Genre příručky
    Conspect641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    UDC 641.4 , (035)
    CountryČesko
    Languagečeština
    Ve volném výběru641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Zavařování
    Document kindBOOKS
    Domácí špajzka
    Návody na zpracování ovoce a zeleniny, hub, ořechů, bylin ap. Mražení, sušení, zavařování, nakládání do soli, kvašení. Recepty na přípravu kompotů, džemů, sirupů, čajů ad. Zdroj anotace: Městská knihovna v Praze
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.