Number of the records: 1  

Vše, co by měl vědět každý milovník vína

  1. View book information on page www.obalkyknih.cz

    book


     Monosoff, Melissa - Author
    141 stran : ilustrace ; 16 cm
    ISBN 978-80-907597-8-7, ISBN 978-80-7585-036-2
    Knihy Fenix
      Jančíková, Anna - Translator   Dvořák, Ivo, - Editor
     víno  vinařství  podávání nápojů  degustace
     populárně-naučné publikace
    Call numberC 391.046
    Umístění 663.2 - Vinařství
    Vše, co by měl vědět každý milovník vína
    BranchPlaceInfoSignature
    Lidická ( volný výběr ) k vypůjčeníC 391.046   

    Uniform title Stuff every wine snob should know. Česky
    Title statementVše, co by měl vědět každý milovník vína / Melissa Monosoff ; překlad: Anna Jančíková ; odborná editace: Ivo Dvořák
    Portion of titleMilovník vína
    Main entry-name Monosoff, Melissa (Author)
    PublicationPraha : Ritareklama s.r.o. ve spolupráci s Dobrovský s.r.o., 2019
    Phys.des.141 stran : ilustrace ; 16 cm
    ISBN978-80-907597-8-7
    978-80-7585-036-2
    National bibl. num.cnb003131527
    Edition Knihy Fenix (Ritareklama)
    NotePřeloženo z angličtiny. Chronologický přehled. Terminologický slovník
    Another responsib. Jančíková, Anna (Translator)
    Dvořák, Ivo, 1971- (Editor)
    Subj. Headings víno * vinařství * podávání nápojů * degustace
    Form, Genre populárně-naučné publikace
    Conspect663 - Průmysl nápojů. Kvasný průmysl. Průmysl pochutin
    UDC 663.2 , 642.63 , 614.31-026.784 , (0.062)
    CountryČesko
    Languagečeština
    Ve volném výběru663.2 - Vinařství
    Document kindBOOKS
    Vše, co by měl vědět každý milovník vína
    Příručka pojednávající o víně, nápoji, jenž v sobě skrývá schopnost sblížit lidi, podílet se na našich emocích, vzpomínkách, společenských interakcích a vztazích.Pouhý název odrůdy či pohled na lahev může člověka přenést do konkrétní doby a na určité místo nebo mu v mysli vyvolat vzpomínky na výjimečnou osobu či událost. Nahlédněte do ohromného světa vína, přečtěte si něco o historii tohoto moku a zjistěte, jak se vyrábí různé druhy. Poznejte hlavní pěstitelské oblasti a odrůdy hroznů, zjistěte, jak víno degustovat a jak jej kombinovat s jídlem. Kniha obsahuje také pár tipů od mistra someliéra, jak přežít v restauraci s obsáhlým vinným lístkem. Zdroj anotace: Městská knihovna v Praze
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.