Number of the records: 1
Mikrobiologické metody v potravinářském průmyslu
Babička, Josef, 1905-1975 - Author
1. vyd. - Praha : SNTL, 1955 - 159, [1] s. ; 8°
Řada potravinářské literaturyCall number C 18.281 Umístění Info RETRO-CATALOGUING - SHORT RECORD Title statement Mikrobiologické metody v potravinářském průmyslu : určeno pracovníkům mikrobiologických laboratoří v potravinářském průmyslu / Josef Babička Main entry-name Babička, Josef, 1905-1975 (Author) Edition statement 1. vyd. Issue data Praha : SNTL, 1955 (Práce) Phys.des. 159, [1] s. ; 8° National bibl. num. cnb000718591 Edition Řada potravinářské literatury Note 1700 výt.. S il.. Přehl. lit.. Věcný rejstřík UDC 40CNB Country Česko Language čeština Document kind BOOKS Pomůcka popisuje pracovní methody a zařízení mikrobiologických laboratoří a pojednává o mikroskopování a mikroskopických preparátech i o barvení, sterilisaci a živných půdách v mikrobiologii. Zabývá se kultivační technikou mikroorganismů a jejich rozmnožováním, určováním a zařazováním do systémů. Je podán také přehled mikroflóry, s níž se potravinářský mikrobiolog nejčastěji setkává. Zdroj anotace: Národní knihovna ČRLoading…
Number of the records: 1