Number of the records: 1
Pekařská mikrobiologie a biochemie
Pokorný, Vladimír, 1893-1961 - Author
1. vyd. - Praha : SNTL, 1956 - 163 s. : il. ; 8°
Řada potravinářské literatury
pekařství potravinářská mikrobiologie potravinářská biochemie
příručkyCall number C 17.156 Umístění Info RETRO-CATALOGUING - SHORT RECORD Title statement Pekařská mikrobiologie a biochemie / Vladimír Pokorný ; [předmluva Alois Kouba] Main entry-name Pokorný, Vladimír, 1893-1961 (Author) Edition statement 1. vyd. Issue data Praha : SNTL, 1956 (Práce) Phys.des. 163 s. : il. ; 8° National bibl. num. cnb000722895 Edition Řada potravinářské literatury Note 1700 výt. Internal Bibliographies/Indexes Note Obsahuje bibliografické odkazy Users/Intended Audience Note Určeno pracovníkům v laboratořích, mistrům, ved. technické kontroly, inspektorům jakosti, učeb. pomůcka pro prům. školy Subj. Headings pekařství * potravinářská mikrobiologie * potravinářská biochemie Form, Genre příručky Conspect 664 - Potravinářský průmysl UDC (035) , 664.6 , 579.67 , 663/664:577.1 , (085:035) Country Česko Language čeština Document kind BOOKS Kniha je první českou příručkou pro pekařské odborníky, jak ji požaduje výstavba pekařského průmyslu z malých řemeslných pekáren. Pojednává o mikroorganismech v pekařské výrobě, o biochemii kvašení, o činnosti mikroorganismů z technologickeho hlediska, o provozní kontrole a zkušebních metodách. Zdroj anotace: Národní knihovna ČRLoading…
Number of the records: 1