Number of the records: 1  

Možnosti zvýšení obsahu polyfenolových látek v pivu volbou surovin a technologie

  1. View book information on page www.obalkyknih.cz

    book


     Mikyška, Alexandr - Author
    36 stran : ilustrace (převážně barevné) ; 30 cm
    ISBN 978-80-86576-71-8
    Certifikovaná metodika
     pivo  pivovarnictví  polyfenoly
     certifikované metodiky
    Call numberB 58.984
    Umístění 663.4 - Pivovarnictví
    Možnosti zvýšení obsahu polyfenolových látek v pivu volbou surovin a technologie
    BranchPlaceInfoSignature
    Lidická ( volný výběr ) k vypůjčeníB 58.984   

    Title statementMožnosti zvýšení obsahu polyfenolových látek v pivu volbou surovin a technologie / Alexandr Mikyška
    Main entry-name Mikyška, Alexandr (Author)
    Publication[Praha] : Výzkumný ústav pivovarský a sladařský, 2020
    Phys.des.36 stran : ilustrace (převážně barevné) ; 30 cm
    ISBN978-80-86576-71-8
    National bibl. num.cnb003259729
    Ser.statement/add.entry Výzkumný ústav pivovarský a sladařský. Metodika
    Internal Bibliographies/Indexes NoteObsahuje bibliografie
    Subj. Headings pivo * pivovarnictví * polyfenoly
    Form, Genre certifikované metodiky
    Conspect663 - Průmysl nápojů. Kvasný průmysl. Průmysl pochutin
    UDC 663.4 , 547.565 , (083.744)
    CountryČesko
    Languagečeština
    Ve volném výběru663.4 - Pivovarnictví
    Document kindBOOKS
    Možnosti zvýšení obsahu polyfenolových látek v pivu volbou surovin a technologie
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.