Number of the records: 1
Frič, Václav, 1974- - Author
Praha : Burda Media 2000, c2014 - 159 s. : il. (převážně barev.) ; 29 cm
ISBN 978-80-87575-14-7
Apetit speciál
maso kuchařství masitá jídla
příručky kuchařské receptyCall number B 59.193 Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Masitá jídla Title statement Jak nakupovat a zpracovávat maso : všechno, co musíte vědět o nakupování a přípravě masa, ověřené recepty a tipy šéfkuchaře Václava Friče / [fotografie Marek Kučera ... et al.] Portion of title Maso Main entry-name Frič, Václav, 1974- (Author) Issue data Praha : Burda Media 2000, c2014 Phys.des. 159 s. : il. (převážně barev.) ; 29 cm ISBN 978-80-87575-14-7 National bibl. num. cnb002576972 Edition Apetit speciál Note Název z obálky Subj. Headings maso * kuchařství * masitá jídla Form, Genre příručky * kuchařské recepty Conspect 641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla UDC 637.5 , 641/642 , 641.55:637.5 , (035) , (083.12) Country Česko Language čeština Ve volném výběru 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Masitá jídla Document kind BOOKS Obrazová publikace je rozdělena do čtyř kapitol: vepřové, hovězí, telecí a jehněčí maso. Popisuje, k čemu se daný kus masa hodí, jak jej zpracovat a upravit, včetně podrobných kuchařských receptů, doplněných fotografií. Uvedeny jsou i rady, proč konkrétní kus masa máme chtít, jak a kde ho koupit. V závěru knihy je uveden adresář ověřených řeznictví a farem, kde se dá sehnat to nejlepší maso. Zdroj anotace: Web obalkyknih.czLoading…
Number of the records: 1