Number of the records: 1
Rafinované saláty
Vyd. 1. - V Praze : Knižní klub, c2001 - 96 s. : barev. il. ; 24 cm
ISBN 80-242-0480-0
Nová kuchyně
saláty (jídla)
kuchařské receptyCall number C 403.290 Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky Title statement Rafinované saláty : předpisy, dobré rady, jak nakupovat Edition statement Vyd. 1. Issue data V Praze : Knižní klub, c2001 Phys.des. 96 s. : barev. il. ; 24 cm ISBN 80-242-0480-0 National bibl. num. cnb001002692 Edition Nová kuchyně Note Vydavatel: Euromedia Group - Knižní klub a Ikar Original Raffinierte Salate Subj. Headings saláty (jídla) Form, Genre kuchařské recepty Conspect 641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla UDC 641.83 , (083.12) Country Česko Language čeština Ve volném výběru 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky Document kind BOOKS V knize najdeme saláty pro každou chuť a každou příležitost, pro přehlednost jsou řazeny do těchto kapitol: Chřupavé čerstvé saláty (př. Salátová srdíčka se smetanovým dresinkem), Pro velký hlad (př. Bramborový teplý salát se zeleninou), Mezinárodní salátový bufet (př. Sicilský salát s fenyklem a tuňákem), Zeleninové saláty (př. Květákový salát na plátcích rajčat se lněným olejem), nechybí ani Masité, drůbeží a rybí saláty (př. Kuřecí salát s bylinkami) a pro mlsné jazýčky jsou tu i Osvěžující ovocné saláty (př. Pomerančový salát se zmrzlinovou pěnou). Autoři receptů někdy používají dosti netradiční přísady, ale jsou si vědomi toho, že třeba není až tak jednoduché si je opatřit, tak u každého receptu najdeme drobné rady, čím je možné problematické součásti salátů nahradit, aniž by to mělo vliv na chuť. Zdroj anotace: Web obalkyknih.czLoading…
Number of the records: 1