Number of the records: 1
Horáčková, Eva, 1961- - Author
1. vydání - 204 stran : barevné ilustrace ; 25 cm
ISBN 978-80-264-3895-3
fermentace fermentované potraviny kvašená zelenina kysané mléčné výrobky
kuchařské recepty příručkyCall number C 403.383 Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky Title statement Fermentujeme se superkvašáky / Eva Horáčková Main entry-name Horáčková, Eva, 1961- (Author) Edition statement 1. vydání Publication V Brně CPress, 2021 Phys.des. 204 stran : barevné ilustrace ; 25 cm ISBN 978-80-264-3895-3 National bibl. num. cnb003369464 Subj. Headings fermentace * fermentované potraviny * kvašená zelenina * kysané mléčné výrobky Form, Genre kuchařské recepty * příručky Conspect 641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla UDC 637.5.032.098.4 , 637.146 , 664.8.039.7:635.1/.8 , 663/664.098 , (035) , (083.12) Country Česko Language čeština Ve volném výběru 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky Document kind BOOKS Knížka pro všechny, kteří se zajímají o své zdraví a chtějí si obohatit jídelníček o výživné a chutné fermentované potraviny.Dozvíte se v ní spoustu zajímavých informací, praktických tipů, pochopíte principy fermentace, objevíte spoustu nových receptů nejen na fermentované potraviny, ale také na jídla z nich. Vše co nejjednodušeji, krok za krokem a z dostupných surovin rostlinného původu. Zdroj anotace: Městská knihovna v PrazeLoading…
Number of the records: 1