Number of the records: 1
Katz, Sandor Ellix, 1962- - Author
První vydání - 353 stran : ilustrace (některé barevné) ; 24 cm
ISBN 978-80-271-0316-4
Roztočil, Tomáš - Translator
fermentace fermentované potraviny nápoje
populárně-naučné publikace příručkyCall number C 404.163/1 Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky Uniform title Art of fermentation. Česky Title statement Umění fermentace. Díl první, Postupy & vybavení, nakládaná zelenina & kimčchi, kysané nápoje, domácí kefíry, jogurty & sýry, medoviny, vína & cidery / Sandor Katz ; překlad Tomáš Roztočil Portion of title Postupy & vybavení, nakládaná zelenina & kimčchi, kysané nápoje, domácí kefíry, jogurty & sýry, medoviny, vína & cidery / Spine Title Umění fermentace I. Main entry-name Katz, Sandor Ellix, 1962- (Author) Edition statement První vydání Publication Praha : Alferia, 2021 Phys.des. 353 stran : ilustrace (některé barevné) ; 24 cm ISBN 978-80-271-0316-4 Kč 499.00 National bibl. num. cnb003378896 Note Přeloženo z angličtiny. "Vydal Nakladatelský dům Grada pod značkou Alferia"--Tiráž. Terminologický slovník Internal Bibliographies/Indexes Note Obsahuje bibliografické odkazy, bibliografii a rejstřík Another responsib. Roztočil, Tomáš (Translator)
Subj. Headings fermentace * fermentované potraviny * nápoje Form, Genre populárně-naučné publikace * příručky Conspect 64 - Domácí hospodářství UDC 66.098:577.15 , 663/664.098 , 641.87 , (0.062) , (035) Country Česko Language čeština Ve volném výběru 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky Document kind BOOKS Rozsáhlá publikace o kvašení potravin. Zdroj anotace: Městská knihovna v PrazeLoading…
Number of the records: 1