Number of the records: 1  

Umění fermentace

  1. View book information on page www.obalkyknih.cz

    book


     Katz, Sandor Ellix, 1962- - Author
    První vydání - 337 stran : ilustrace (některé barevné) ; 24 cm
    ISBN 978-80-271-0315-7
      Roztočil, Tomáš - Translator
     fermentace  fermentované potraviny  alkoholické nápoje  kváskové pečivo
     příručky
    Call numberC 404.163/2
    Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky
    Umění fermentace
    BranchPlaceInfoSignature
    Lidická ( volný výběr ) vypůjčeno (do 15.11.2024)C 404.163/2   

    Uniform title Art of fermentation. Česky
    Title statementUmění fermentace. Díl druhý, Pivo & další alkoholické nápoje, kváskový chléb, miso, tofu & tempeh, maso, ryby & vejce, proměna společnosti / Sandor Katz ; překlad Tomáš Roztočil
    Portion of titlePivo & další alkoholické nápoje, kváskový chléb, miso, tofu & tempeh, maso, ryby & vejce, proměna společnosti
    Spine TitleUmění fermentace II.
    Main entry-name Katz, Sandor Ellix, 1962- (Author)
    Edition statementPrvní vydání
    PublicationPraha : Alferia, 2021
    Phys.des.337 stran : ilustrace (některé barevné) ; 24 cm
    ISBN978-80-271-0315-7 Kč 499.00
    NotePřeloženo z angličtiny. "Vydal Nakladatelský dům Grada pod značkou Alferia"--Tiráž. Terminologický slovník
    Internal Bibliographies/Indexes NoteObsahuje bibliografické odkazy, bibliografii a rejstřík
    Another responsib. Roztočil, Tomáš (Translator)
    Subj. Headings fermentace * fermentované potraviny * alkoholické nápoje * kváskové pečivo
    Form, Genre příručky
    Conspect64 - Domácí hospodářství
    UDC 66.098:577.15 , 663/664.098 , 641.55:663.2/.5 , 664.66:664.654.1 , (035)
    CountryČesko
    Languagečeština
    Ve volném výběru641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky
    Document kindBOOKS
    Umění fermentace
    Rozsáhlá publikace o kvašení potravin. Zdroj anotace: Národní knihovna ČR
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.