Number of the records: 1  

Sous vide u vás doma

  1. View book information on page www.obalkyknih.cz

    book


     Fetterman, Lisa Q. - Author
    287 stran : barevné ilustrace, portréty ; 26 cm
    ISBN 978-80-7554-358-5
      Halm, Meesha - Author   Peabody, Scott - Author   Lo, Monica - Photographer   Benešová, Martina - Translator
     jídla  vaření sous-vide  příprava jídel
     kuchařské recepty  příručky
    Call numberB 60.006
    Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky
    Sous vide u vás doma
    BranchPlaceInfoSignature
    Lidická ( volný výběr ) vypůjčeno (do 18.11.2024)B 60.006   

    Uniform title Sous vide at home. Česky
    Title statementSous vide u vás doma : skvěle uvařené jídlo díky moderní technice / Lisa Q. Fetterman, Meesha Halm & Scott Peabody ; fotografie Monica Lo ; z anglického originálu Sous vide at home: the modern technique for perfectly cooked meals přeložila Martina Benešová
    Main entry-name Fetterman, Lisa Q. (Author)
    PublicationOlomouc : Anag, [2022]
    Copyright notice date©2022
    Phys.des.287 stran : barevné ilustrace, portréty ; 26 cm
    ISBN978-80-7554-358-5
    National bibl. num.cnb003415720
    NoteObsahuje rejstřík
    Another responsib. Halm, Meesha (Author)
    Peabody, Scott (Author)
    Lo, Monica (Photographer)
    Benešová, Martina (Translator)
    Subj. Headings jídla * vaření sous-vide * příprava jídel
    Form, Genre kuchařské recepty * příručky
    Conspect641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    UDC 641.55 , 641.522.6:664.8.033 , (083.12) , (035)
    CountryČesko
    Languagečeština
    Ve volném výběru641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky
    Document kindBOOKS
    Sous vide u vás doma
    Metoda sous vide vaření - dokonalá příprava jemných a šťavnatých jídel v domácích podmínkách. Recepty pro různé příležitosti z vajec, masa, zeleniny, příprava dezertů, koktejlů... Zdroj anotace: Městská knihovna v Praze
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.