Number of the records: 1
Fetterman, Lisa Q. - Author
287 stran : barevné ilustrace, portréty ; 26 cm
ISBN 978-80-7554-358-5
Halm, Meesha - Author Peabody, Scott - Author Lo, Monica - Photographer Benešová, Martina - Translator
jídla vaření sous-vide příprava jídel
kuchařské recepty příručkyCall number B 60.006 Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky Uniform title Sous vide at home. Česky Title statement Sous vide u vás doma : skvěle uvařené jídlo díky moderní technice / Lisa Q. Fetterman, Meesha Halm & Scott Peabody ; fotografie Monica Lo ; z anglického originálu Sous vide at home: the modern technique for perfectly cooked meals přeložila Martina Benešová Main entry-name Fetterman, Lisa Q. (Author) Publication Olomouc : Anag, [2022] Copyright notice date ©2022 Phys.des. 287 stran : barevné ilustrace, portréty ; 26 cm ISBN 978-80-7554-358-5 National bibl. num. cnb003415720 Note Obsahuje rejstřík Another responsib. Halm, Meesha (Author)
Peabody, Scott (Author)
Lo, Monica (Photographer)
Benešová, Martina (Translator)
Subj. Headings jídla * vaření sous-vide * příprava jídel Form, Genre kuchařské recepty * příručky Conspect 641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla UDC 641.55 , 641.522.6:664.8.033 , (083.12) , (035) Country Česko Language čeština Ve volném výběru 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky Document kind BOOKS Metoda sous vide vaření - dokonalá příprava jemných a šťavnatých jídel v domácích podmínkách. Recepty pro různé příležitosti z vajec, masa, zeleniny, příprava dezertů, koktejlů... Zdroj anotace: Městská knihovna v PrazeLoading…
Number of the records: 1