Number of the records: 1  

Dělená strava


  1. 1. české vyd. - Praha : Svojtka & Co., 2001 - 168 s. ; 19 cm
    ISBN 80-7237-426-5
    Malá knihovnička zdraví ;
     dietní jídla  dělená strava
     kuchařské recepty
    Dělená strava
    Title statementDělená strava
    Edition statement1. české vyd.
    Issue dataPraha : Svojtka & Co., 2001
    Phys.des.168 s. ; 19 cm
    ISBN80-7237-426-5
    National bibl. num.cnb001027644
    Edition Malá knihovnička zdraví
    NoteK DISPOZICI POUZE V ELEKTRONICKÉ PODOBĚ
    NotePřeklad z němčiny Dagmar Steidlová. Obálkový podnázev: zodpovědně se stravovat, zdravě žít
    Internal Bibliographies/Indexes NoteObsahuje rejstřík
    OriginalTrenn-Kost
    Subj. Headings dietní jídla * dělená strava
    Form, Genre kuchařské recepty
    Conspect641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    UDC 641.561 , 641.563 , (083.12)
    CountryČesko
    Languagečeština
    Document kindBOOKS
    Dělená strava
    V úvodní části jsou vysvětleny základní principy děleného stravování, které je založené na odděleném konzumování uhlohydrátů a bílkovin. Dále již následují kuchařské předpisy na saláty, polévky, hlavní jídla, dezerty a pečivo. V závěru publikace jsou jednotlivé potraviny rozděleny do tří skupin - potraviny uhlohydrátové, neutrální a bílkovinné. Vybaveno rejstříkem. Zdroj anotace: Městská knihovna v Praze
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.