Number of the records: 1
Dělená strava
1. české vyd. - Praha : Svojtka & Co., 2001 - 168 s. ; 19 cm
ISBN 80-7237-426-5
Malá knihovnička zdraví ;
dietní jídla dělená strava
kuchařské receptyTitle statement Dělená strava Edition statement 1. české vyd. Issue data Praha : Svojtka & Co., 2001 Phys.des. 168 s. ; 19 cm ISBN 80-7237-426-5 National bibl. num. cnb001027644 Edition Malá knihovnička zdraví Note K DISPOZICI POUZE V ELEKTRONICKÉ PODOBĚ Note Překlad z němčiny Dagmar Steidlová. Obálkový podnázev: zodpovědně se stravovat, zdravě žít Internal Bibliographies/Indexes Note Obsahuje rejstřík Original Trenn-Kost Subj. Headings dietní jídla * dělená strava Form, Genre kuchařské recepty Conspect 641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla UDC 641.561 , 641.563 , (083.12) Country Česko Language čeština Document kind BOOKS V úvodní části jsou vysvětleny základní principy děleného stravování, které je založené na odděleném konzumování uhlohydrátů a bílkovin. Dále již následují kuchařské předpisy na saláty, polévky, hlavní jídla, dezerty a pečivo. V závěru publikace jsou jednotlivé potraviny rozděleny do tří skupin - potraviny uhlohydrátové, neutrální a bílkovinné. Vybaveno rejstříkem. Zdroj anotace: Městská knihovna v PrazeLoading…
Number of the records: 1