Number of the records: 1
Singh, Bindu - Author
Pardubice : Filip Trend, 2002 - [180] s. : barev. il. ; 22 cm
ISBN 80-86282-22-8
indická jídla
kuchařské receptyTitle statement Indická hostina : sedm snadných kroků při přípravě indické kuchyně : 148 vybraných receptů indické kuchyně / [Bindu Singh] Main entry-name Singh, Bindu (Author) Issue data Pardubice : Filip Trend, 2002 Phys.des. [180] s. : barev. il. ; 22 cm ISBN 80-86282-22-8 National bibl. num. cnb001201505 Note K DISPOZICI POUZE V ELEKTRONICKÉ PODOBĚ Note Přeloženo Subj. Headings indická jídla Form, Genre kuchařské recepty Conspect 641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla UDC 641.568(540) , (083.12) Country Česko Language čeština Document kind BOOKS Kuchařka obsahuje jídla z tradiční indické kuchyně ze všech částí země a seznamuje s praktickým používáním vzácného koření i s účinky jednotlivých ingrediencí.Příprava jednotlivých jídel je rozdělena do sedmi stupňů neboli pravidel správného složení a vyváženosti chutí i vůní. Souběžně je uveden přehled surovin a indický i český název pokrmu. Úvodní část obsahuje přehled pochutin a koření včetně upozornění na kulturu indického stolování. Recepty jsou řazeny podle hlavní suroviny (kuřecí maso, ryby, jehněčí maso) a druhu jídel (vegetariánská jídla, přílohy, polévky, saláty, slané zákusky a moučníky). Zdroj anotace: Městská knihovna v PrazeLoading…
Number of the records: 1